hello world!

BC Kwiek toernooi groot succes

Onder de bezielende leiding van Michael Van Santen en zijn team hebben veel jeugdleden in de leeftijd van 8 – 16 jaar goede prestaties geleverd in het badmintontoernooi BC Kwiek.

In dit toernooi zijn er extra groepen gecreëerd zoal een mini- en maxi afdeling.

De bedoeling van dit toernooi was namelijk dat er gelijkwaardige wedstrijden zouden worden gespeeld en door het instellen van  de verschillende afdelingen is dit ook gerealiseerd.

De jeugdleden van BPO nemen enthousiast en gemotiveerd deel aan de geplande toernooien en de BPO-trainingen. Door hun motivatie en enthousiasme worden daarom goede prestaties bereikt.

Het trainersteam is er dan ook trots op dat bijna alle jeugdleden in de prijzen zijn gevallen.

Ik bedank de organisatie van BC Kwiek voor het organiseren van dit toernooi.

Regiotrainer Jimmy Cress.

Regiotraining

Wil jij ook deelnemen aan onze trainingssessies?