hello world!

TOP Badmintonevenement

Badminton Promotie Oost organiseert op zaterdag 04-09-2021 in samenwerking met Badminton Nederland en Sportbedrijf Almelo, een TOP Badmintonevenement.

Het Top Badminton evenement bestaat uit  de volgende toernooi-onderdelen :

  • Toernooi met topspelers uit de Eredivisie en 1e t/m 3e divisie
  • Jeugdtoernooi met spelers uit Regio Oost en BPO spelers

Om een top/jeugd badmintontoernooi in de Regio Oost te kunnen realiseren zullen wij, zoals u kunt begrijpen, financiële middelen nodig hebben.

Met deze eerste stap hopen wij Topspelers naar Regio Oost te halen om het badmintonnen hier in het oosten te promoten.

Het zou fijn zijn wanneer er meer jeugd en senioren het badmintonnen leuk gaan vinden en zich vervolgens zullen gaan aansluiten bij badmintonverenigingen.

Verder zou het natuurlijk fantastisch zijn als badmintonverenigingen uit deze regio gezamenlijk dit Top/jeugd badmintonevenement elk jaar of om het jaar zouden willen organiseren.

Vele handen maken licht werk of samen staan wij sterk. Met dit motto kunnen wij hier in het oosten het badminton meer in de schijnwerpers brengen.

Hopelijk geeft het bovenstaande aanleiding voor jullie badmintonvereniging om onze mooie badmintonsport financieel te gaan ondersteunen (€50 a €100,-).

Op uw verzoek van u vereniging kunnen wij u een factuur sturen.

Wij geven u graag meer informatie omtrent de trainingen van de BPO en/of ons TOP badmintonevenement (zie ook bijlage draaiboek Top/jeugd toernooi).

Graag zien we u op 04 september 2021 in Topsportcentrum IISPA Almelo.

Michael van Santen

Jimmy Cress mobiel: 06-57464202

Regiotraining

Wil jij ook deelnemen aan onze trainingssessies?
Aanmelden

Sponsoren van Badminton Promotie Oost zijn: