hello world!

Jimmy Cress

Mijn naam is Jimmy Cress en ik ben sinds 1980 badmintontrainer.

In mijn trainingsslooptijd heb ik al diverse verenigingen getraind, nl.
BC MOT '79, BC Twente '67, BC Vriezenveen, BC Pluumklappers,
BC Sjuttol, BC Denekamp, BC Odano, BC Achilles, BC Goor,
BC Dukenburg (Nijmegen), BC Kwiek en BC Flits.

Ik heb bij al deze verenigingen leuke tijden gehad en veel met
jeugd mogen werken. Ook veel jeugdspelers heb ik mogen zien
groeien in hun badmintonsport en veel kampioenschappen mogen mee maken.

Na de periode bij BC Flits met een totale duur van 14 jaar is nu mijn missie om de jeugd in onze rayon sterker te maken waardoor ook de jeugdcompetitie aantrekkelijker gaat worden.

Momenteel ben ik regiotrainer BPO en verenigingstrainer van BC MOT'79.

BPO regiotaining Oost

De bedoeling is om zoveel mogelijk getalenteerde jeugd aan onze BPO- regiotraining deel te laten nemen. Wij hebben het aannamebeleid voor de jeugd laagdrempelig gemaakt, waardoor de jeugdspelers die erg gemotiveerd zijn ook aan deze regiotraining mee kunnen doen.
Je hoeft geen supertalent te zijn, want willen is ook talent, Verder gaan wij ervan uit dat de basisslagen redelijk aanwezig zijn. Tevens is de BPO-training voor de jeugd een uitdaging. Om dit te kunnen realiseren is natuurlijk medewerking van de trainers van alle verenigingen noodzakelijk.

BPO / regiotraining Almelo

De regiotraining in Almelo verloopt succesvol. Diverse spelers spelen nu op acceptabel niveau in het District-Oost senioren-competitie.
Enkele spelers hebben de stap naar de BSON gedaan om zich verder te ontwikkelen in het badmintonnen. Verder zal het niveau van de jeugdcompetitie hierdoor ook beter ontwikkeld worden.
Het is belangrijk dat de jeugdspeler zijn badmintonsport goed mag / kan beleven, waarvoor het plezier hebben in zijn / haar badmintonsport een must is.
Op dit moment kunnen er nog spelers in de BPO regiotraining in Almelo geplaatst worden. De aanvangstijd In de IISPA sporthal in Almelo is 17:30 u en eindigt dan om 19:30 u.

Jimmy Cress

Regiotraining

Wil jij ook deelnemen aan onze trainingssessies?