hello world!

Michel Smink

Hallo allemaal, ik zal mij even voorstellen.
Ik ben Michel Smink en badminton is mijn passie.

Op mijn 14e ben ik met het virus badminton besmet geraakt, en heb jaren gespeeld, tot de nodige blessures zich voordeden (vele malen geopereerd) en helaas om die reden tientallen jaren niet kunnen spelen.

Na eerst zeer veel gesport te hebben en toen ineens helemaal niet meer ben ik helaas best veel aangekomen en dus eindelijk weer gestart met mijn passie badminton. Nu al weer sinds 2011 fanatiek aan het badmintonnen en in 2017 is mij door BC Orion gevraagd trainer te worden. Daarom heb ik de SL3 badminton (sportleider 3) opleiding gedaan, waarvan ik dacht dat dit een simpele cursus was, maar dat bleek een erg pittige opleiding te zijn, waar ik veel heb geleerd.

Ik geef nu dus inmiddels al weer een paar jaar met erg veel plezier training. Ook speel ik inmiddels zelf weer de nodige jaren competitie. Omdat ik inmiddels 50 kg aan gewicht verloren ben, gaat dit ook steeds beter. Bovendien probeer ik de nieuwste technieken zelf natuurlijk ook toe te passen, en dan merk je ook dat aanpassen best een uitdaging is, maar ook super mooi om te zien dat spelers zelf ook sneller en beter worden in het precies plaatsen van de shuttle, dus dat het trainen helpt. Er is echter nog zeer veel te leren, en daar heb ik aan Jimmy een erg goede en ervaren begeleider aan. 

Ik hoop nog jaren van de ervaring van Jimmy te kunnen profiteren, om zodoende al mijn spelers te kunnen begeleiden op de weg naar een betere badmintonner.

Regiotraining

Wil jij ook deelnemen aan onze trainingssessies?
Aanmelden

Sponsoren van Badminton Promotie oost zijn: