Finale Landskampioenschap 2018

Op Zaterdag 10 Maart is de Stichting BPO, de regiotraining van Oost, met zijn groep badmintonspelers met ouders en begeleiders naar de Finale Landskampioenschap geweest in de Maaspoort in Den Bosch.

In één van de pauzes is Sebastiaan Li, speler van Almere, in het zonnetje gezet vanwege zijn regelmatige betrokkenheid met deze trainingsgroep.

Ook de trainers Jimmy Cress en Michel Smink kregen een attentie aangeboden door de voorzitter voor hun mateloze inzet en trainingen aan deze enthousiaste groep spelers en als dank voor de organisatie van deze dag.

Ook onze dank aan de sponsoren, ouders en begeleiders en penningmeester van BPO, die dit alles mogelijk gemaakt hebben.

Een leerzame dag met het zien van mooie wedstrijden en vooral veel gezelligheid en plezier.

Categorieën: Wedstrijden